onsdag 10 mars 2010

Victors hem i bilder

Man går in till Victor mellan det gula och rosa husen (han bor i den rosafärgade delen, fast på andra sidan har han sina fönster). När man kommer in i lägenheten ser man toaletten som är rakt framför ytterdörren. I storarummet så har vi möblerat så att sängen står precis rakt fram när man kommer in och bredvid sängen står soffan som ni ser på bilderna.. Vid matbordet som står vid fönsteret är köket, ett väldigt litet kök och det ni inte får se så tydligt på bilden är ju massa skåp som inte är så intressant.

Jag tänkte att jag kunde lägga upp lite bilder på lillebrors hem eftersom han bor så långt bort, så har inte alla möjlighet att ta sig dit. Så här får alla njuta av bilderna!















2 kommentarer:

  1. Vad roligt att få se Victors lägenhet! Vad fint det blev, kan tänka mig att han blev riktigt glad över lite möbler =) Hoppas det går bra för er med nya hemmet, ska bli jättekul att komma på besök (INFLYTTNINGSFEST!!!) framöver! =)

    SvaraRadera
  2. Ja, det blev en stor skillnad!
    Anders ska börja med hallen nu till helgen då vi åker till k-na och findus hänger med. Skulle vara perfekt om a kunde bli klar med hallen så vi slipper ha Findus bland all färg.

    SvaraRadera