tisdag 28 december 2010

Uppehåll

Sorry för uppehållet, vi har haft mysiga dagar med mycket bus. Någon dag grillade vi och åkte pulka, sen har JAG skottat och Elis har åkt skridskor för allra första gången, och det var väl inte så kul utan någon vuxen som höll honom. Men i slutet så var balansen mycket bättre och att resa sig från isen då han höll tag om ishockeymålet så klarade han det galant. Även några få steg själv tog han! Så duktig.. Lydia fick dock nöja sig mig pulka åkning på isen, fast att själv få dra pulkan var mycket roligare. Drog pulkan även hela vägen hem (som tar 3-5 min att gå för oss), men för Lydia tog det lite längre tid.. ;)

Julafton var mysig. Alla som vi firade med var Anders föräldrar, Cicci & Kurre med barn, Kurres systers familj och Kurres föräldrar var med. Sammanlagt 15 pers, plus 2 katter & en hund. Dock skulle katterna vara inlåsta, men Sixten hittade vi inte innan hunden kom så han fick vara gömd i något hörn. Men efter tomte besöket hittade vi Sixten, eller Nelzon (hunden) hittade honom under trappen. Ingen skada tack och lov eftersom Nelzon var på väg upp då han upptäckte honom. Men stackars S som var så rädd, inte konstigt att han sover som en stock nu!
Vi åt vid 14.00 och där efter kalleanka, Lydia var helt till sig över att en prinsessa var med (askungen)!
Men dom tröttnade ganska fort, men satt i soffan och busade med kusinerna medans Tomten förberedes.. Och så länge dom väntade stackars barnen.. Men när tomten väl kom ut ur skogen i den höga snön blev Elis jätte rädd, Lydia med men Elis var verkligen livrädd. När tomten kom in satt Lydia i pappa-Kurres knä och Elis satt hos mamma-Cicci på golvet. Elis var mer nyfiken nu än Lydia som satt helspänd hos pappa och vågade inte gå fram.. Så Elis fick springa en hel del. ;)
Tillslut fick tomten en kram av Elis och det var entligen dags att öppna dom!
Jag fick Robyns nya cd - Body talk (från Anders), Duffys nya cd - Endlessly (från Anders föräldrar), nya sängkläder (från Anders föräldrar), 800 kr i presentkort på Village i försenad födelsedagspaket (från Cicci med familj och Anders föräldrar), sport bh (från cicci med familj), Bild på Elis & Lydia (från cicci med familj), Leilas senaste bok - One more slice (från Anders), Almanacka (från Anders), En hemlig överraskningspresent (från Anders). Mycket nöjd och tack alla!

Sen har jag kommit in på Sjuksköterskeprogrammet i Växjö! =)

1 kommentar:

  1. Grattis till din plats på sjuksköterskeprogrammet. Det kommer säkert att bli ett spännande år!

    Tack för våra fina julklappar och vad kul att du blev nöjd med dina!

    SvaraRadera