onsdag 19 maj 2010

akut-toanödig

Svetten rann verkligen idag, kanske för att det är åsk-väder eller för att jag verkligen gav allt?!!

Men det är så härligt att känna att jag verkligen gett järnet och är så duktig.. Joggade ju 3,46 km (kallar den "3 km") alltså den korta rundan och det gick bra. tog 23 min.. Men eftersom jag värmde upp hemma så joggade jag redan från ytterdörren, men i vanliga fall brukar jag gå en liten bit för att få upp tempot, men idag hoppade jag runt och gick upp och ner för trapporna. Märkte att det inte gick så bra, saktade ner tempot i mitten av rundan och gick en kort bit och sedan joggade jag resten och rusade sista biten så jag tog igen min "gå-tid"..
Hade även musik på och det var riktigt härligt, en grej jag ska fortsätta med!!
Ingen jobbig varm luv-tröja behövdes och glasögonen glömde jag bort, men så skönt att slippa..

Men jag ska nog aldrig mer värma upp hemma utan ska gå i högt tempo första lilla biten.
Sen angående rubriken så undrar jag varför jag jämt blir akut-toanödig så fort jag kommer hem och stannar? Någon som vet varför? och ja, jag dricker ett glas innan jag ska ut och jogga, men kan det påverka så man blir AKUT-TOANÖDIG efter träning?

Nu ska jag duscha och fixa mig. Sen ska jag dammsuga och värma upp soppan och duka fram till klockan 16.15. Sen vid 17.00 ska jag på utbildning som jag har varit på 3 gånger tidigare, men om olika saker.. Idag handlar det om lyft teknik igen!! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar