söndag 21 november 2010

underbara helg

Tack snälla lilla mamma för en underbara tjejdag med dig. Härlig träning, bastning och lunch på stan med dig!
Och tack pappa för en god mat på kvällen!

Jag kom till Jönköping på förmiddagen och tränade med mamma, sen strosade vi runt på stan och lunchade där. Sen åkte vi hem och jag hjälpte mamma med lite små sysslor medans hon delade ut reklam (extraarbete hon har på helgerna för att få in pengar till olika aktiviteter, nöjen med familjen - Duktiga-mamma!). Medans hon sprang upp och ner för trapporna lagade jag bland annat kladdkaka. Jag lyckas ALDRIG med kladdkaka, men igår såg jag till att den var extra kladdig och hade inne den 5 min mindre än vad det stod i recptet (eller så skiter man i att ha i kladdkakan i ugnen - riktigt kladdigt! haha) Men den var omtyckt och vi hade en jättemysig kväll hos pappa, träffade dessutom mina tre bröder, och minstingen var hemma och det var grymt kul att se honom!

Idag åkte jag hemmåt, var i Eksjö vid halv två och gymmade direkt. Crosstraningen användes i en hel timma och mer än 600 kalorier har förbränts idag + 45 min styrketräning. Så jag måste vara mer än nöjd. Belönade mig med en bastustund för mig själv och jag kunde somna där inne, inte för varmt och jag njöt!
NU kurrar magen mer än någonsin och jag håller på att värma mat i ugnen. Anders kommer hem snart och ville gärna ha kladdkaka ikväll och det kan väl inte vara så fel!! =)

Ja, denna helg har varit grymt bra!!

1 kommentar:

  1. åå, låter ju supermysigt!! Va duktig du är med träningen :) Snart träffas vi allihop..Hur kul som helst! :D Kramar

    SvaraRadera