söndag 28 februari 2010

Eksjö bor

Igår starade dagen klockan 7, då Anders åkte och hämtade släpet och jag och Alex började plocka iordning med det som skulle med. Killarna fick springa i trapporna medans jag packade allt ut garderoberna. Visst, man tror det inte är så mycket. Men jo, det är en hel del. Och det tar tid att organisera upp packningen tar minst lika lång tid.
Killarna for till Eksjö och lastade av allt, medans jag förberädde allt som skulle med i nästa lass i Nässjö.. Vid andra lastningen så åkte vi tre till eksjö för att bland annat äta. Ville belöna brossan med Pizza efter allt slit, som jag vet att jag aldrig skulle orkat med. Där efter tog vi upp allt till den nya lägenheten och var där efter klara med alla tunga saker och lite smått med. Anders åkte på möte vid tre och jag skulle köra Alex till tågstationen. (Så tack åter igen brossan för ett underbart arbete!).
Men vi var ju inte klara.. När mötet var slut vid 18-tiden så åkte vi tillbaka till Nässjö två gånger. Första lasset på kvällen var att hämta sängramen och andra tunga saker vi var tvugna att ha släp till. Sen när klockan kvar halv nio åkte vi från Nässjö till Eksjö för att lasta av. Men vi var inte klara där efter. Vi skulle ju lämna tillbaka släpet, så vid 21.55 åkte vi tillbaka och hämtade findus och täcken m.m. Släpet lämnade vi som sagt!
Efter en lång, mödosam dag var vi helt slut och belönade oss med godis och varmt bad!
Jag har längtat efter att få bada hur länge som helst och igår fick jag det.. Det var toppen =)
Dagen slutades vid 01.00, efter badet..

I morse när jag vaknade (8.00) kände jag hur kroppen hade slitit igår. Kroppen var helt slut, så ett bad var inga tveksamheter efter jag gjort smörgåstårta till 15-24 personer.. Så vi har massa tårta kvar (en som inte är gjord än, så om ni åker förbi Eksjö får ni gärna stanna hos oss och äta lite!)

Idag har jag fortsatt att plocka upp och jag vill faktiskt säga att jag är klar med allt som kan tas upp nu och då är jag nöjd. Svårt bara att bestämma vart allt ska ligga, men man får väll ändra om efter tiden.. Jag somnade till en stund på eftermiddagen med Findus, gumman har varit så gosig nu det senaste och det älskar jag att hon är!

Det är så att vi inte har internet än i vår lägenhet, så det är lite svårt att blogga, men jag får, som ikväll, hänga med A till jobbet och låna deras internet där..
Annars får jag väll köpa mig ett sådant trådlöst internet som man kan köpa på ica för någon slant för en dag eller vecka..

Nu vill jag faktiskt påstå att vi bor mer eller mindre i Eksjö, Jippi!! =D
Nu ska vi hem och sova, har hämtat små saker från nässjö som vi inte orkat ta än.. Är inte 100% klara än, men snart så! (LÄNGTAR)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar