tisdag 29 december 2009

Slapp-dag

Jag har inte gjort ett enda dugg idag. Suttit vid tvn och sett massa vänner avsnitt på raken och slutade med att spela Mario Bros. Kul faktiskt!
Men jag ska faktiskt nu ta och gå ner till tvättstugan och få mig en tvättid idag, sen ska jag ta disken..

2 kommentarer:

  1. Skönt att inte göra någonting... det skulle jag också vilja göra. =) Idag har jag gjort massa känns det som. Började dagen med fika på stan med mina gamla gymnasiekompisar (Malin, Madde och My) - var sååå kul att träffas! De är så goa. Bildörren krånglade när jag skulle hem, den gick inte att stänga (hade förmodligen frysts fast, det var rätt kallt idag), men efter lite lirkande så gick det bra. Sedan hem, byta om, till F&S för att träna på mitt medelpass, svettigt värre. Handla på vägen hem, lagade massa mat hemma (kyckling, ris & currysås i fem lådor och sedan lasagne i åtta lådor) och sedan har jag suttit framför datorn och fixat med mitt danspass. NU VILL JAG SOVA!!! Haha. =) Hoppas du får en mysig nyårsafton! Ses vi på fredag förresten? =) Massa kramar! <3

    SvaraRadera
  2. Härligt! Mina gymnasiekompisar Maria och Yvonne kommer på nyårsafton. Men jag har sagt till mamma att jag inte kommer eftersom jag inte vet hur pigg jag är, ska jobba på morgonen, lär vara as trött. Om jag är sjuk vill jag inte smitta morfar..
    Massa pussar <3

    SvaraRadera