söndag 15 november 2009

Skön sömn

I natt har jag sovit hur skönt som helst!!
Senare då lamporna var nersläckta hörde man hur Findus tassade sig närmare våran säng och la sig på min kudde, jag fick bara en liten hörna av kudden då även Anders skulle vara med och gosa. Så där låg vi alla tre på en kudde.
Men jag har alltid så svårt att somna, så när de där två tattarna börjat halvsnarka så fick jag panik. Varför kan inte ja somna så snabbt? och tänkte på det ett bra tag.. Sen vid 08.00 vaknar jag av att Anders ligger på sina kuddar och Findus ligger vid våra fötter.
Jag har många gånger undrat vad som händer under nätterna igentligen, jag måste vara galen?!


Nå väl nu är Anders på jobbet och jag har promenerat i 40 min =) Känner mig stolt att jag kom iväg.. försökte även få med Anders, men nepp! Undra när han ska börja motionera? Fast när jag tänker tillbaka så joggade han i 20 min för några dagar sen och då blev jag imponerad. Trodde han skämtade när han sa att han skulle jogga, men oh nej..

Nu ska jag äta tomte gröt, ett glas juice och en frukt. Blev så mätt på vattnet så orkar ingen macka idag.
Sen ska dammsugningen göras och skura med, sen belönar jag mig själv med en varm, skön, lång dusch innan mor o Joakim kommer!!

Jag brukar skriva en fråga i slutet på ett inlägg om vad ni ska göra idag eller något liknande, bara så in vet så ÄLSKAR jag kommentarer och är även nyfikna på vilka som är mina läsare.. Skriv vad ni känner för!!


Kram Erica

1 kommentar: