För 6 personer:
7-8 medelstora potatisar
2 purjolökar
1 3/4 liter vatten
3 kött-buljongtärningar
2 tsk salt
3 krm svartpeppar
6 krm paprikapulver
750g färs
1 1/2 dl chilisås
3/4 dl persilja
Skala och skiva potatis. Strimla purjolöken. kok potatis, purjolöken, buljongtärningarna och kryddor i vatten ca. 10 min. Under tiden stek färsen. Lägg i färsen och chilisåsen i soppan och kok ytterliggare 10 min. Häll i persiljan, blanda och servera.
Gott med nybakade frallor till!
Jag har mest kört styrketräning hela vintern i form av Body Pump (gruppträning med vikter). Men nu ska jag komma igång att springa mera. Skulle gärna vilja träna löpning två ggr i veckan och styrka 2 ggr, men det är inte ofta som det hinns med, tyvärr.
SvaraRadera