Nu jäser de för andra gången, men sen sista så har jag gjort:
![]() |
| Rev vitchoklad under första jäsningen |
![]() |
| Dela hela degen i två delar. Kavla sedan ut degen som du gör med vanliga bullar. Sedan pensla på smör... |
![]() |
| ... och den rivna vita chokladen. |
![]() |
| Vik degen på bredden, så det blir nästan en fyrkant (som på bilden) och sedan dela den i bitar. |
![]() |
| I varje bit som du skärt ut, skär du ytterliggare en gång så biten får "ben". OBS. på ena kanten ska det hålla ihop som du ser på bilden. |
![]() |
| Börja sedan lägga "benen" över varandra, så det blir snurrat. |
![]() |
| Där efter snurrar du det snurrade till en bulle! |
![]() |
| Så ska det typ se ut! |
![]() |
| Och nu ska dom in i ugnen! Tips: Ät in choklad under tiden du bakar, du får ont i magen! Jag är levande bevis på det. ;) |









Inga kommentarer:
Skicka en kommentar