söndag 10 oktober 2010

Som förväntat

Det är så kul i deras ålder (då Elis är 4 år och Lydia är snart 2 år) eftersom Elis förstår jätte mycket nu och kan mer leka med honom och han fattar. Lydia förstår väl inte så jätte mycket, men älskar att härma Elis och skutta runt efter honom. Och snackar sitt språk så man får på en höft svara.. Haha, dom är för söta!
Cicci ville gärna ha hjälp av lillebror Anders vid datorn och behövde ha barnfri tid, och eftersom pappan är sjuk så fick jag rycka in. Så jag drog ut barnen på en utflykt till lekparken. Gick inte stigarna som man ska gå utan gick mitt i skogen. Barnen verkade gilla den spännande stigen då gräset var hälften så lång som Lydia och allt var tio gånger större än vad jag uppfattar allt. Vi klättrade på "stora" stenar som var hala och farliga (mycket spännande enligt Lydia) och rutschkanan var en favorit Elis hade! Vi lekte nog mer än 1 timma då vi gick till baksidan på trädgården och spelade fotboll på Elis vis. Tror vi hade 4-5 mål på 2 pers + Lydia som sprang efter! Ja och Elis var överlycklig som vann, 4-0!
Efter fikat så hade vi bus och skratt i mängder i sängen och pyamas ombyten då familjen precis gett sig av.

Vi stannar nog en natt till här och som det ser ut nu kommer vi besöka Pelle och Tove ikväll! =)

2 kommentarer:

  1. Goddag i stugan.
    Weiii låter som en dag fylld med en massa aktivitet. Håll igång på högsta nivå förstår jag :) Verkar som ni haft det fint och att helgen varit bra.

    Ja nu är det verkligen en sådan period när man helst ska ligga i soffan och käka praliner. Hahaha - men efter några dagar blir jag lätt uttråkad .)

    Önskar dig en bra start på veckan :)
    kramis

    SvaraRadera
  2. Hallå hallå.
    Man tackar man tackar :)
    Härligt med fint väder och det gäller att passa på att njuta av det vackra vädret och alla fina färger.
    Ikväll väntar en lugn hemma kväll med Ullared.
    Följer du den serien????

    Önskar dig en fin kväll.
    Take care.
    kramis

    SvaraRadera